پیام تبریک طهمورث لاهوتی، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی تهران به مناسبت روز خبرنگار
پیام تبریک طهمورث لاهوتی، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی تهران به مناسبت روز خبرنگار
به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد، روز گرامیداشت مقام شامخ خبرنگار، طهمورث لاهوتی، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی تهران با صدور پیامی، این روز را به تمامی خبرنگاران، اصحاب رسانه و تلاشگران حوزه اطلاعرسانی تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
«بسماللهالرحمنالرحیم
۱۷ مرداد، یادآور رشادت، مسئولیتپذیری و تعهد خبرنگارانی است که بیوقفه در مسیر روشنگری، آگاهیبخشی و دفاع از حقیقت گام برمیدارند.
این روز، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاشهای شبانهروزی اصحاب رسانه است که با صداقت، تعهد و شجاعت، پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و همه شهدای عرصه اطلاعرسانی، از زحمات و همراهی صمیمانه خبرنگاران حوزه صنعت و تولید، بهویژه آنانی که با نگاه مسئولانه، اخبار و دستاوردهای صنعتی استان تهران را منعکس میکنند، صمیمانه قدردانی مینمایم.
« امید است در سایه الطاف الهی، همواره در مسیر آگاهیبخشی، توسعه و تعالی کشور موفق و مؤید باشید.»
طهمورث لاهوتی
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی تهران
نظر دهید