با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت؛
يك واحد توليدي در شهرک صنعتی شمس آباد به بهره برداری رسید
علیرضا رزم حسینی در آيين افتتاح واحد توليدي "پاک چوب تهران" در شهرک صنعتی شمس آباد گفت: سیاست این وزارتخانه در جهت رقابتی کردن بازار کشور برای محصولات تولید داخل است و با رفع تحریمها، کنترل واردات در جهت تقویت تولید داخل را نیز در دستور کار داریم.
يك واحد توليدي در شهرک صنعتی شمس آباد روز سهشنبه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، شرکت "پاک چوب تهران" در زمینی به مساحت 6.5 هکتار پس از شرکتهای واقع در استانهای خراسان رضوی و خوزستان، پنجمین کارخانه گروه صنعتی پاک چوب ایرانیان است که امروز در شهرک صنعتی شمس آباد استان تهران وارد مدار تولید شد.
برای راه اندازی این واحد صنعتي که عملیات اجرایی آن از اردیبهشت 13۹۸ آغاز شد، در مجموع ۲۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت انجام شده که ۱۵۰ میلیارد ریال آن سرمایه گذاری ریالی و مابقی ارزی بوده است.
این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون مترمربع ورقهای روکش، نئوپان و تخته منطبق و همچنین اوراق فشرده چوبی برای ۱۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد میکند.
گروه صنعتی "پاک چوب ایرانیان" در استانهای خراسان رضوی، خوزستان و تهران فعالیت داشته و بیش از ۱۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم در کل کشور دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیأت همراه همچنین از خطوط تولید و بخشهای مختلف این واحد صنعتی بازدید کردند.
عليرضا رزم حسيني در ادامه حضور خود در شهرک صنعتی شمس آباد كه با همراهي مهدي صادقي نياركي معاون امور صنايع و علي رسوليان معاون وزير، رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران انجام شد، از شرکت "ونوس شیشه" نيز بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، ظرفیتها و مهمترین مسائل و مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.
شرکت "ونوس شیشه" که در سال ۱۳۸۳ با سرمایه گذاری ۴۵0۰ میلیارد ريال راه اندازی شده است، در زمینه توليد انواع شیشههای ساختمانی و خودرويي با ظرفیت تولید ١٥ هزار و ٤٣٠ تن در سال و اشتغال مستقیم ٤٨٣ نفر به فعالیت مشغول است.
سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت، رقابتی کردن بازار ایران برای تولید داخلی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت در آيين افتتاح واحد توليدي "پاک چوب تهران" در شهرک صنعتی شمس آباد گفت: سیاست این وزارتخانه در جهت رقابتی کردن بازار کشور برای محصولات تولید داخل است و با رفع تحریمها، کنترل واردات در جهت تقویت تولید داخل را نیز در دستور کار داریم.
علیرضا رزم حسینی افزود: این تولید کنندگان بودند که در دوران سخت تحریم، بار سنگین ارز آوری را برای کشور بر دوش گرفتند و دولت در سیاستهای خود باید این قشر را مورد حمایت قرار دهد.
وی از رشد قابل توجه در تولید ۲۹ رشته صنعتی با وجود تحریمهای ناجوانمردانه خبر داد و افزود: با وجود تحریمهای ظالمانه اما در بخشهای مختلف با رشد تولید مواجه بودهایم و شماری از واحدهای صنعتی و تولیدی کشور در سه شیفت کار میکنند که امیدواریم رشد صنعتی تا ۶ درصد در پایان سال برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ابلاغیههای صادراتی ستاد اقتصادی دولت اضافه کرد: در راستای این سیاستها، صادر کنندگان میتوانند ارز حاصل از صادرات خود را یا در سامانه نیما بفروشند و یا با تأمین مواد اولیه مورد تأیید و اولویت دار وزارت صنعت، معدن و تجارت، به رفع تعهدات ارزی خود اقدام کنند.
رزم حسيني این سیاستها را مثبت ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که با این روند شاهد مثبت شدن تراز تجاری کشور در ماههای باقیمانده از سال باشیم.
وی با تأکید بر اینکه سیاست اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت هموار کردن مسیر تولید برای صنعتگران است، ادامه داد: کاهش بروکراسی اداری در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت و کاهش مزاحمتهای احتمالی برای فعالان حوزه تولید مهمترین سیاست اين وزارتخانه است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ برخی صنعتگران که مدعی بودند اين وزارتخانه در ماههای اخیر بخشنامههایی صادر کرده و موجب مزاحمت در راه تولید شده است، خاطرنشان کرد: این وزارتخانه در ماههای اخیر به هیچ عنوان بخشنامه جدید صادر نکرده و اگر چنین موردی باشد، حتماً برای دستگاه دیگری است.
رزم حسيني با اشاره به هماهنگی خوب وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادي و دارايي برای ترخیص کالا، روان شدن روند ثبت سفارش و تأمین مواد اولیه خارجی برای واحدهای تولیدی تأکید کرد: این روند خوب باید حتماً ادامه داشته باشد.
وي همچنين اظهار داشت: بر اساس مصوبه قرارگاه جهش تولید، ۵۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده که این مصوبه به تمامی بانکها در سراسر کشور ابلاغ شده است و واحدهای تولیدی میتوانند از آن استفاده کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت سیاست دولت و اين وزارتخانه را حمایت از بخش خصوصی دانست و افزود: کشور را باید به کارآفرینان، تولید کنندگان، صنعتگران و فعالان اقتصادی بسپاریم تا آنها نقش قابل توجه خود را در درآمد ملی، تولید، ارز آوری و صادرات ایفا کنند.
رزم حسینی با بیان اینکه تنها ۲ درصد آب مصرفی کشور در بخش صنعت است، اضافه کرد: برای تأمین آب شهرکهای صنعتی موافقت نامهاي با وزارت نیرو امضاء میشود.
شهرک صنعتی شمس آباد بهعنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در ۳۵ کیلومتری جاده قدیم قم ـ تهران واقع است و هم اکنون با ميزباني از یک هزار و ۹۲۷ واحد صنعتی بزرگ و کوچک، زمینه اشتغال ۳۷ هزار و ۵۸۰ نفر را فراهم کرده است.
© گزارش تصويري
نظر دهید