پنجشنبه 23 بهمن 1404

افتتاح ۳۱ واحد صنعتی استان تهران، اشتغال ۱۵۹۰ نفر را رقم زد افتتاح ۳۱ واحد صنعتی استان تهران، اشتغال ۱۵۹۰ نفر را رقم زد

  • 1404/11/21 - 12:55
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZUYh

افتتاح ۳۱ واحد صنعتی استان تهران، اشتغال ۱۵۹۰ نفر را رقم زد افتتاح ۳۱ واحد صنعتی استان تهران، اشتغال ۱۵۹۰ نفر را رقم زد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، ۳۱ واحد صنعتی جدید با رویکرد دولت در حمایت از تولید و اشتغال، در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تهران به بهره‌برداری رسید که زمینه اشتغال مستقیم یک‌هزار و ۵۹۰ نفر را فراهم کرده است.

جمال علی رضاپور روز سه شنبه با اشاره به افتتاح واحدهای صنعتی و پروژه های زیرساختی در شورآباد کهریزک شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این واحدهای صنعتی در حوزه‌های سلولزی، شیمیایی، برق و الکترونیک و صنایع غذایی راه‌اندازی شده‌اند که برای ایجاد و راه‌اندازی آن‌ها، بیش از ۲ هزار و ۳۳۱ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی با اشاره به نقش سیاست‌های دولت در ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری اظهار کرد: اعتماد سرمایه‌گذاران به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تهران، نتیجه تمرکز دولت بر توسعه زیرساخت‌ها، تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری و حمایت هدفمند از تولیدکنندگان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران تصریح کرد: این واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی پیشوا، سالاریه، پایتخت، نصیرآباد، قرچک، شهید سلیمانی، عباس‌آباد، خاوران، شمس‌آباد و پرند و همچنین ناحیه صنعتی دهک به بهره‌برداری رسیده‌اند که نقش مؤثری در توسعه متوازن صنعتی و افزایش اشتغال پایدار در مناطق مختلف استان دارد.

این مسئول در ادامه افزود: پروژه‌ها که شامل احداث شبکه گازرسانی، توسعه شبکه روشنایی، شبکه آب و فاضلاب، توسعه شبکه برق و آسفالت معابر است، به‌طور مستقیم در تسهیل استقرار، تداوم فعالیت واحدهای تولیدی و جذب سرمایه‌گذاری مؤثر خواهد بود.

وی در ادامه گفت: از مهم‌ترین این پروژه‌ها می‌توان به گازرسانی به شهرک صنعتی فیروزکوه ۲ با ظرفیت ۳۰ هزار مترمکعب در ساعت، اجرای شبکه روشنایی معابر به طول ۱۴ کیلومتر در فیروزکوه، توسعه و تکمیل پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب و احداث تصفیه‌خانه تکمیلی در شهرک‌های صنعتی خوارزمی و شمس‌آباد و همچنین آسفالت معابر فاز دوم شهرک صنعتی قرچک اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران تصریح کرد: افتتاح این پروژه‌ها که با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۴۵ میلیارد تومان انجام شده است، علاوه بر تأمین زیرساخت‌های پایدار و مورد نیاز واحدهای صنعتی، گامی مؤثر در مسیر رونق تولید، افزایش بهره‌وری و تقویت زیرساخت‌های صنعتی استان تهران در حوزه شهرک‌ها و نواحی صنعتی به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر اینکه توسعه صنعتی یکی از محورهای اصلی سیاست‌های دولت برای رشد اقتصادی است، خاطرنشان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران با برنامه‌ریزی منسجم و نگاه بلندمدت، مسیر پایداری برای رونق تولید، افزایش بهره‌وری و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فراهم کرده است.

علیرضاپور در پایان ابراز امیدواری کرد بهره‌برداری از این واحدهای صنعتی، گامی مؤثر در افزایش تاب‌آوری تولید، تقویت اقتصاد استان تهران و ایجاد اشتغال پایدار باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرکهای صنعتی تهران

همزمان با دهه فجر، ۸۶۸ واحد صنعتی جدید (نوبهره‌بردار) و ۵۰۸ واحد احیا شده امروز با دستور ویدئوکنفرانسی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افتتاح شد.

شهرستان ری در جنوب استان تهران واقع شده است.

  • گروه خبری : گروه اسلایدر سمت چپ,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 37729
کلمات کلیدی
مهدی  کیانپور اتابکی
خبرنگار

مهدی کیانپور اتابکی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب