بازدید معاون اول رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت از يك واحد تولید ماسک در شهرک صنعتی نصیر آباد
معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار تهران صبح روز سهشنبه با حضور در شهرک صنعتی نصیر آباد شهرستان رباط کریم از خط تولید انواع ماسک پزشکی و فیلتردار واحد صنعتی یحیی بازدید کردند.
معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار تهران صبح روز سهشنبه با حضور در شهرک صنعتی نصیر آباد شهرستان رباط کریم از خط تولید انواع ماسک پزشکی و فیلتردار واحد صنعتی یحیی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، واحد صنعتی یحیی که در زمینه تولید انواع کفش فعالیت میکند، با توجه به شیوع ويروس کرونا و نیاز کشور به برخی ملزومات و محصولات بهداشتی، با تغییر برخي خطوط خود اقدام به تولید انواع ماسک پزشکی و فیلتردار كرده است.
در این واحد صنعتي روزانه 30 هزار قطعه ماسک تولید و تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برای توزیع در مراکز اولویتدار میشود.
سرمایهگذاری انجام شده برای تغییر خط تولید این واحد صنعتي به انواع ماسک بالغ بر ۳۳ میلیارد ریال بوده كه زمینه اشتغال حدود ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.
معاون اول رئیس جمهور پس از بازدید از خط تولید ماسک در واحد صنعتي يحيي در شهرک صنعتی نصیرآباد با اشاره به ظرفیت و توانمندی کشور در بخشهای صنعتی، تولیدی و خدماتی گفت: ما باید بدون اتکاء به دیگران در همه بخشها، نیازهای کشور را تأمین کنیم.
اسحاق جهانگیری با اشاره به اینکه این بازدید دو پیام بزرگ برای ملت ایران دارد، افزود: در دوران سخت کرونا و در روزهای ابتدایی با توجه به نبود آمادگی لازم، با محدودیتهایی برای تأمین نیازهای کادر پزشکی و مردم مواجه بودیم، اما امروز با حرکت جهادی و با جهش تولید توانستهایم تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا را در داخل کشور تولید کنیم.
وی با بیان اینکه در روزهای نخست مجبور بودیم ملزومات مورد نیاز بهداشتی و درمانی را از کشورهای دیگر وارد کنیم، اضافه كرد: متأسفم که بگویم در آن مقطع وقتی کالاهای سفارش شده ما آماده بارگیری به سمت ایران بود، برخی کشورها به بهانه تحریم مانع از ارسال این محمولهها به ایران شدند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: همزمان با گسترش بحران کرونا، بخش صنعت و فرزندان کشور در حوزه صنعت تلاش کردند تا نیازهای کشور در زمینه ماسک و مواد شوینده را فراهم کنند که نمونه آن، همین واحد تولیدی است که با تغییر خط تولید، در حال حاضر به دنبال تأمین ملزومات کشور است و در آیندهای نزدیک قرار است تعداد نیروهای خود را به 400 نفر افزایش دهد.
معاون اول رئیس جمهور ضمن اعلام قدردانی دولت از موافقت رهبر معظم انقلاب با درخواست دولت برای برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین هزینههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جبران آسیبهای وارده از کرونا اظهار داشت: مقام معظم رهبری در موافقت خود با این موضوع بر دو نکته مهم تأکید کردند. نخست تولید داخلی و دوم استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان. شرکتهای دانش بنیان در مقطع کنونی بهخوبی وارد عمل شده و در زمینه تولید تجهیزات پزشکی اقدامات مناسبی انجام دادهاند.
جهانگيري تصريح كرد: امروز تمامي نیازهای مرتبط با بیماران کرونایی در کشور تهیه و تولید میشود و در آینده نزدیک نيز هیچ کمبودی در زمینه تولید ماسک و انواع مواد ضد عفونی در کشور نخواهیم داشت و این به معنای جهش تولید است.
وي افزود: در سال گذشته که به نام "رونق توليد" نامگذاری شد و در همه بخشها رشد اقتصادی کشور مثبت بود، در کشاورزی و صنعت در سه ماهه آخر سال 1398 رشد 7 درصدی ثبت شد و در بخش خدمات، رشد کشور 1.7 درصد بود.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تبعات کرونا برای اقشار ضعیف جامعه و کسانی که درآمد روزانه داشتهاند بیشتر بوده است، اضافه كرد: دولت برای اینکه زندگی این افراد دچار مشکل نشود و تاب آوری آنها در برابر آسیبهای ناشی از بیماری بالا برود، برنامهریزی لازم انجام داده است تا آنها نیز وقتی درخواستی مبنی بر در خانه ماندن مطرح میشود، همگام با سایر اقشار جامعه به آن پاسخ مثبت دهند.
جهانگيري با بیان اینکه به بیش از 3 میلیون نفر از 200 تا 600 هزار تومان ماهانه پرداخت میشود، يادآور شد: در ماه اسفند این مبلغ به حساب آنها واریز شد و در روزهای آینده نیز کمک هزینه فروردین پرداخت خواهد شد و این روند تا خرداد ادامه خواهد داشت.
وي با بیان اینکه برای خانوارهای یارانه بگیر نیز 1 میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد، گفت: این تسهیلات بدون لزوم به حضور یافتن در بانک و به کارت آنها شارز میشود و ظرف دو سال از محل یارانه افراد تسویه خواهد شد. همچنين برای خانوارهای ضعیف تر نیز وام قرض الحسنه پرداخت خواهیم کرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه به زودی نشستي با حضور همه نهادهایی که در کار امداد و کمک به مردم در این شرایط حضور داشتهاند برگزار خواهیم کرد، افزود: در این نشست که به نام "شورای رفاه" برگزار میشود، تلاش خواهیم کرد تا از همه ظرفیت کشور برای کمک به مردم و پرهیز از دوباره کاریها بهرهمند شویم.
جهانگیری با اشاره به اینکه بخشهایی از بنگاهها با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در این مقطع تعطیل شدند، اضافه كرد: به هتلها، رستورانها و کسب و کارهای این چنینی برای اینکه با مشکل مواجه نشوند، به شرط حفظ شاغلین خود، وامهای با سود ترجیحی 12 درصد و بازپرداخت دو ساله پرداخت خواهیم کرد تا بتوانند حقوق نیروهای خود را در این مقطع پرداخت کرده و آمادگی لازم برای راه اندازی دوباره کسب و کار خود را داشته باشند.
وی يادآور شد: دولت در این مقطع با توجه به اینکه صندوقهای بیکاری ممکن است دچار مشکل شوند، 5 هزار میلیارد تومان به آنها کمک کرده است.
نظر دهید