پنجشنبه 22 خرداد 1404

بازدید میدانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران از واحدهای صنعتی شهرستان دماوند

  • 1404/03/21 - 08:31
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZWug

بازدید میدانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران از واحدهای صنعتی شهرستان دماوند

بازدید میدانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران از واحدهای صنعتی شهرستان دماوند
در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از بخش تولید و پیگیری موانع پیش روی واحدهای صنعتی، روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، نشست و بازدید میدانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با حضور عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران، طهمورث لاهوتی سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی تهران، سیجادی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، حیدری آزاد فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان، در شهرستان دماوند برگزار شد.
در این برنامه، اعضای کارگروه به همراه مسئولان محلی و کارشناسان تخصصی، با حضور در شهرک صنعتی دماوند ۲، از چند واحد صنعتی فعال بازدید کردند و ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مدیران بنگاه‌های تولیدی، به بررسی مشکلات و موانع موجود در مسیر فعالیت این واحدها پرداختند.
واحدهایی که مورد بازدید قرار گرفتند عبارتند از:
هلدینگ دانش‌بنیان دفتر کل کالا، 
شرکت کلرد آمل (مهسان)
و شرکت نوشت‌افزار آرین سلنا
در جریان این بازدید، مشکلاتی نظیر تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز، مسائل زیست‌محیطی، اخذ مجوزها، تأمین مالی و همچنین نیاز به توسعه فضاهای صنعتی مطرح شد طهمورث لاهوتی، سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی تهران، در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت بازخورد میدانی در تصمیم‌گیری‌های اجرایی گفت:
«بازدیدهای میدانی کارگروه، فرصتی ارزشمند برای دریافت مستقیم دغدغه‌های تولیدکنندگان است. این نشست‌ها منجر به تدوین راهکارهای واقعی، دقیق و متناسب با شرایط خاص هر منطقه می‌شود.»
وی همچنین افزود:
«برنامه‌های توسعه‌ای متعددی در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی تهران قرار دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به آغاز مطالعات تصفیه‌خانه در شهرک صنعتی دماوند ۲، تجهیز چاه جدید در ناحیه صنعتی آینه‌ورزان و پیگیری مجوز جابجایی چاه خشک اشاره کرد.»

  • گروه خبری : گروه اسلایدر سمت چپ,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 33171
کلمات کلیدی
مهدی  کیانپور اتابکی
خبرنگار

مهدی کیانپور اتابکی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب